Om legeglad.dk

LEGEGLAD I/S

Fyrrevænget 10
7330 Brande
Danmark
CVR: 34780374

Derfor skal du vælge Legeglad

Kvalitet og Service er vores kernekomptencer hos Legeglad. Alt hvad vi udlejer er af den bedste kvalitet og bliver løbende udskiftet, så vi sikrer vores kunder får det bedste produkt. Vi går et ekstra skridt for at tilfredsstille kunden og vores kundebase består også af rigtig mange gengangere, hvilket vi er rigtig glade for og stolte af. Vi søger hele tiden at blive bedre og øge kvaliteten vi leverer!
Hos Legeglad bliver man aldrig skuffet over produkterne og med udlejninger der er bestilt 6-10 måneder i forvejen, så taler det vidst sit eget sprog. 
 

Hvad er Legeglad?

Legeglad er en dansk virksomhed der siden 2010 har udlejet tagbokse. Virksomheden er startet af Karsten Bentley Sørensen, som har drevet den fra Brande i Midtjylland, men sidenhen er virksomheden udvidet til også at have udlejning fra Hedensted, hvor broderen Jonas Bentley Sørensen står for udlejningen. 
 

Hvorfor blev Legeglad startet?

Ideén til udlejning kom af at der på markedet er virksomheder, som udlejer materiel der er i rigtig dårlig stand, og som vi ikke ville leje uanset pris. Derfor blev der købt nogle bokse ind, som med tiden blev til mange. Planen er at udvide med mere materiel eftersom kundebasen og behovet for udstyr vokser med stor hast.