Tagbokse / Udstyr

Hos legeglad udlejer vi tagbokse, tagbøjler, cykelholdere og bagageboks til anhængertræk i den bedste kvalitet og vi udskifter dem jævnligt, så det altid er det nyeste udstyr til vores kunder. Det sikrer at udstyret altid er i orden og gør at man altid får en tagboks som ser pæn og præsentabel ud.

Vi udlejer kun tagbokse fra Thule, men i flere forskellige størrelser, så vi har bokse der passer til alle biler uanset hvor stor eller lille den er.

Book her

Sikkerhed

Alle tagbokse og tagbøjler der lejes hos Legeglad kan låses, så risikoen for tyveri mindskes mest muligt. Alle tagbokse har et 3-punkts låsesystem, så gør at de er meget svære at bryde op og tagbøjlerne låses enkeltvis og uafhængig af tagboksen.

Tagboksene og bagageboksene er designet til at kunne bruges på alt fra landevej til motorvej, men den maksimale hastighed ligger på 130 km/t. Selvom det er bokse af højeste kvalitet, skal man stadig tænke på at det er plastmateriale det er lavet af og det holder ikke til uanede hastigheder.

Thule Pacific 200 Tagboks

Legeglad_thule_pacific_200ds

Thule Pacific 200 DS Tagboks til små og store biler – Barnevogne kan pakkes i denne boks – 410 Liter

Passer til: Alle biler også mikrobiler
Volume: 460 liter
Udvendig dimensioner: L175 x B82 x H45 cm (Maks indv. længde 160 cm)

Har man en mindre bil, så som en Toyota Aygo, Peugeot 107, VW Polo, Kia Rio eller lignende, så anbefaler vi at man vælger en Thule Pacific 200. Denne boks er stor og rummelig og dimensionerne gør at den ikke bliver for lang, men udnytter bredden i stedet. Det betyder at du kan have en masse bagage med, uden at have en større bil.

I boksen kan man have en barnevogn, som vil fylde ca. halvdelen af boksen og så kan du fylde resten op med anden bagage.

Denne model er meget populær, da den har stor volume på 410 Liter og kan monteres på stort set alle biler.

 

Thule Pacific 700

Legeglad.dk - Pacific 700

Thule Pacific 700 DS Tagboks til f.eks. Ski – 460 Liter

Passer til: Fra mellemklasse og op af.
Volume: 460 liter
Udvendig dimensioner: L232 x B70 x H40 cm (Maks indv. længde 220 cm)

Stor og rummelig tagboks, som kan bruges til alle formål. Skal man på skiferie, så er længden en vigtig faktor for valget af tagboks.

En Thule Pacific 700 har et volume på 460 Liter og kan rumme 6 par ski eller 4 snowboards op til 220 cm, plus andet løs bagage.

På grund af  længden bør denne boks monteres på en større bil, så som stationcars, da den ellers ville kunne forhindre bagagerumsklappen i at åbne fuldt op.

Denne boks er favoritten til skiferien, men også meget anvendt til sommerferie. Den er smallere end en Pacific 200 og giver dermed mindre vindmodstand.

Thule Motion 800

Thule Motion 800 - 460 Liter med åbning i begge sider

Thule Motion 800 – 460 Liter – Åbning i begge sider

Passer til: Fra mellemklasse og op af.
Volume: 460 liter
Udvendig dimensioner: L205 x B84 x H45 cm (Maks indv. længde 190 cm)

Alsidig tagboks som kan benyttes til biler fra mellemklassen og op. Den har en god bredde, så der kan være en barnevogn i og samtidig en længde på 190 cm, så der kan komme længere genstande med, så som ski og snowboards.

 

En barnevogn vil fylde ca. halvdelen af boksen og så kan du fylde resten op med anden bagage.

Boksen kan åbnes fra begge sider, så man let kan komme til alt bagagen.

Thule Motion 900

Thule Motion 800 - 460 Liter med åbning i begge sider

Thule Motion 900 – 630 Liter – Åbning i begge sider

Passer til: Fra mellemklasse og op af.
Volume: 630 liter
Udvendig dimensioner: L235 x B94 x H47 cm (Maks indv. længde 220 cm)

Skal du have masser af bagage med på ferie, så kommer du ikke udenom en Thule Motion 900. Denne boks er på hele 630 Liter og fylder godt op på toppen af bilen. Derfor kræver det også en god størrelse bil, i form af en stationcar eller lignende og kan altså ikke bruges til små biler.

Motion 900 er en stor og flot tagboks, som kan åbnes fra begge sider, så det er nemt at pakke og komme til sin bagage. Den er udformet med aerodynamic for øje, så vindmodstanden mindskes mest muligt. Denne model er noget af det største man kan komme i nærheden af og kan tage op til 75 kg bagage.

Har man behov for endnu mere plads, end hvad denne kan tilbyde, skal man overveje at kombinere den med en bagageboks til anhængertræk.

 

 Thule Atlantis 900

Legeglad_Thule_Atlantis_900

Thule Atlantis 900 DS – 650 Liter – Åbning i begge sider

Passer til: Fra mellemklasse og op af.
Volume: 650 liter
Udvendig dimensioner: L235 x B90 x H46 cm (Maks indv. længde 220 cm)

Skal du have masser af bagage med på ferie, så kommer du ikke udenom en Thule Atlantis 900. Denne boks er på hele 650 Liter og fylder godt op på toppen af bilen. Derfor kræver det også en god størrelse bil, i form af en stationcar eller lignende og kan altså ikke bruges til små biler.

Atlantis 900 er en stor og flot tagboks, som kan åbnes fra begge sider, så det er nemt at pakke og komme til sin bagage. Den er udformet med aerodynamic for øje, så vindmodstanden mindskes mest muligt. Denne model er noget af det største man kan komme i nærheden af og kan tage op til 75 kg bagage.

Har man behov for endnu mere plads, end hvad denne kan tilbyde, skal man overveje at kombinere den med en bagageboks til anhængertræk.

 

Bagageboks til anhængertræk – 420 Liter

Legeglad_Thule_Backup

Komplet Thule Bagageboks til anhængertræk – 420 Liter

Et godt alternativ eller suplement til tagboksen er en Thule Backup, som monteres på anhængertrækket af bilen og kan indeholde 420 Liter. Denne model er særlig god, hvis der er krav til maksimalhøjden på bilen, hvis man have nemmere ved at pakke bagagen eller hvis man skal have ekstra meget bagage med og vælger at kombinere det med tagboksen.

Den monteres på anhængertrækket med en enkelt bolt og passer til stort set alle biler.

For at må køre med denne bagageboks, skal der monteres en nummerplade og denne kan købes på Skats hjemmeside for Kr. 110,- + forsendelse på Kr. 38.

 

 

 

Cykelholder til taget

Cykelholder til alle slags cykler - Op til 4 cykler på taget

Cykelholder til alle slags cykler – Op til 4 cykler på taget

Skal du have cykler med på ferie kan du montere disse på tagbøjlerne og medtage op til 4 cykler alt afhængig af tagbøjlernes bredde.

Det er også muligt at montere en cykel ved siden af tagboksen, hvis man blot skal have en enkelt med.

 

 

 

 

 

Cykelholder til anhængertræk

 

Cykelholder til anhængertræk, som kan tage op til 3 cykler. Kan tage både MTB, racercykler og almindelige cykler.
Cykelholderen kan klare en samlet vægt på ca 45 kg.
Modellen er vipbar, så du nemt kan lukke bagagerummet op.

 

 

 

 

 

Vigtigt: Udstyr der er lejet hos Legeglad er ikke omfattet af nogen forsikring fra Legeglad´s side. Det er derfor lejer der har det fulde ansvar for udstyret og eventuel erstatningen af dette.

Ved beskadigelse af udstyret erstattes dette til gældende dagspris. 

Top